Betaling og ordre

Vi tilbyr betaling med Vipps, Klarna og bankoverføring (forhåndsbetaling).
Hva er Klarna? Klarna tilbyr deg fleksible betalingsløsninger, velg mellom delbetaling, faktura, kortbetaling osv. Du ser alle valgene når du kommer til kassen. Ønsker du andre måter å betale på eller å dele opp betalingen din, kontakt oss på post@byggkontakt.no for å finne en løsning.

Trenger du hjelp eller ønsker et pristilbud?

Dersom du trenger hjelp med bestilling eller ønsker et uforpliktende tilbud, er det fint om du først registrerer eposten din under Min Konto her. Deretter kan du kontakte oss på post@byggkontakt.no. Vi har dermed mulighet til å sende deg tilbud direkte i Min konto som du kan velge å godta ved å legge i handlekurven og betale.

B2B

Dersom du ønsker å registrere deg som bedriftskunde, kan du sende oss en epost med org.nr og epostadressen du er registrert på hos oss (registrer helst epostadressen din her først).

Dersom du driver et firma i byggebransjen og ønsker å bli proffkunde, kan du lese om det på våre proffkunde-sider. Søknaden blir manuelt godkjent.

Husk å se etter epost fra oss i spamfilter/søppelkassen.

Frakt og levering

Vi har fastpris på levering av pallvarer (gulv, gjerder, levegg, vinduer, solskjerming, osv) på kr 1490,- per pall. 
Mindre varer som kan sendes med posten har gratis frakt.

Lagervarer sendes fortløpende. Noen varer er bestillingsvarer og vil derfor ha noen ukers leveringstid.

Enkelte produkter må hentes på vårt lager i Bekkeveien 7, Vestfossen, Øvre Eiker i Viken Fylke.
Det gjelder f.eks foldedører, skyvedører og terrassegulv. Frakt kan evt avtales. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på frakt, så beregner vi dette for deg.

Veibeskrivelse: Bekkeveien er dessverre stengt for trafikk. Du må istedet ta inn Dokkaveien. Ta til høyre rett før fotballbanen og følg veien til enden.
Se kart nederst på siden.

Montering

Vi kan gjerne ta jobben med å montere varen for deg! Kontakt oss på post@byggkontakt.no for et uforpliktende tilbud.

Beregning og byggesøknader

Ønsker du hjelp med beregning, byggesøknad osv?
Vi samarbeider med Oasa og kan bistå med rådgivning. Kontakt oss på post@byggkontakt.no eller post@oasa.no for et uforpliktende tilbud!

Pris per meter/modul

Ved bestilling av varer der oppgitt pris er per meter, velger du antall i kassen. Eksempel: 100 stykk = 100 meter.
Der pris er oppgitt er per m2, velger du antall i kassen. Eksempel: 100 stykk = 100 m2
Om pris er oppgitt per modul, gjelder 1 stykk = 1 modul.

Angrerett

Du har 14 dagers ubetinget angrett på dine nettkjøp. Etter angrerettloven kan forbrukeren gå fra avtalen uten å oppgi grunn innen 14 dager etter at hele varen og de opplysninger som kreves med hjemmel i angrerettloven. Kjøper betaler returporto. Angreretten kan ikke benyttes på spesialtilvirkede varer eller varer som er påbegynt levert. Reklamasjonsretten kan fortsatt benyttes ved defekte varer, eller der selger ikke opprettholder sin del av avtalen. Garantien bortfaller dersom produktet er feilaktig montert. Vi anbefaler at våre tekniske produkter, dører, vinduer osv, monteres av fagfolk.