VÅR HISTORIE

Vi startet opp Byggkontakt AS med et mål om å løfte og hjelpe håndverkeren og byggefirmaene til bedre lønnsomhet. Med variert bakgrunn, et stort nettverk og forskjellige styrker og kompetanse tenkte vi at vi hadde mye å bidra med i byggebransjen.

I tillegg er vi unge og ambisiøse, men med respekt og forståelse for faget og arbeidshverdagen til alle de som er ute på byggeplassen hver dag.

Vi er byggmesteren, ingeniøren, innkjøperen og lager- og logistikkmedarbeideren med glimt i øyet, som vil støtte deg og bidra til en bedre arbeidshverdag og bedre marginer og lønnsomhet.

Vi vil jobbe kontinuerlig for å få de beste avtalene for å gi deg som proffkunde de beste prisene. Vi er særdeles konkurransedyktige da vi er direkteforhandler mellom produksjon og kunde. Dette betyr at prisene ofte er betydelig bedre enn alternative forhandlere. En god samarbeidspartner å ha med på laget rett og slett!

VÅRE VERDIER

 • Pålitelighet: Vi er til å stole på
 • PunktlighetVi leverer til tiden og gir forutsigbarhet i prosjektet
 • Kunnskap: Vi leverer kvalitet og gode råd i valg av produkter og løsninger

Vår visjon er å løfte håndtverkerne!

R

FORDELER SOM PROFFKUNDE

 • Rabattavtaler og spesialpriser på prosjekter
 • Svært gode muligheter for profitt ved videresalg til kunde
 • Ingen årsavgift eller kostnad for å opprette konto
 • Handle over telefon/epost eller direkte i nettbutikken
 • Høy kompetanse og ekspertise: Vi kan gjennom våre samarbeidspartnere bistå med både prosjektering og beregninger, byggesøknad og utførelse av ditt prosjekt.
 • Bredt varesortiment med god kvalitet på produktene
 • Mulighet for innkjøpslister, bulkbestillinger, digitale samtaler med våre ansatte, legge til flere underkontobrukere fra din bedrift mm – inne på “min konto”
t

HVEM KAN SØKE?

Bedrifter innen bygg/anlegg, snekkere, anleggsgartnere, malingsfirmaer, osv osv. Har du behov for noen av våre tjenester eller produkter i din jobb, kan du søke nedenfor eller ta kontakt med oss.

VÅRE ANSATTE - BYGGKONTAKT PROFF

 • Sondre Hansson: Sondre er takstmann og byggmester med lang fartstid i takstbransjen. Hans kompetanse spenner bredt og omfatter bla. dreneringsproblematikk, våtrom og feilsøk, generell bygningsfysikk, fuktproblematikk og ulovlighetsaker.
  Epost: sondre@oasa.no
 • Anders Jansen: Anders er byggingeniør med praktisk erfaring som utførende tømrer. Anders har utstrakt kompetanse innen bygningsfysikk og konstruksjonsteknikk, byggesak, prosjektering og beregninger, samt generell byggkompetanse. Anders utfører også mye befaringsovertagelse og gjennomfører tredjepartskontroller og trykktester.
  Epost: anders@oasa.no
 • Sivert Hansson: Daglig leder. Sivert har jobbet flere år i blant annet Løvenskiold-systemet (Maxbo) med salg av byggevarer, og har bred erfaring med import, innkjøp og prosjektleveranser, i tillegg til økonomi og ledelse.
  Epost: sivert@byggkontakt.no
 • Ludvik Hansson: Salgskonsulent. Ludvik har erfaring fra anleggsbransjen, utdannelse innen økonomi og jobbet med salg og service.
  Epost: ludvik@byggkontakt.no

Spørsmål?

Kontakt oss på proff@byggkontakt.no

Bygg
Bygg

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

 1. OASA Byggrådgivning
  Oasa
  kan bistå deg med byggesøknad, tredjepartskontroll, lånetakst, prosjektledelse og utførelse. Oasa er en Entreprenør- og konsulenttjeneste mot bygg og anleggsbransjen, med lang erfaring, bred kompetanse og stort faglig nettverk.
 2. H-vinduet Fjerdingstad
  Vi er forhandlere for H-vinduet, en leverandør av kvalitetsvinduer/-dører i tre og tre/aluminium.  

NY PROFFKUNDE

Er du registrert kunde hos oss og ønsker å bli proffkunde, kan du søke nedenfor.

Er du ny kunde, kan du registrere epostadressen din her først. Du blir da automatisk registrert som kunde i våre systemer og vil få en epost som genererer et brukernavn og passord til innlogging,

Deretter kan du søke om å bli proffkunde på søkndasskjemaet under. Vær nøye med å bruke samme epostadresse som du brukte ved registrering.
Når søknaden er godkjent vil du få en epost fra oss.

Innlogging

Registrer

Et passord vil bli sendt til din e-postadresse.

Dine personlige data vil bli brukt til å støtte din opplevelse på dette nettstedet, for å administrere tilgang til kontoen din og for andre formål som er beskrevet i vår personvernregler.

Søknaden blir manuelt godkjent. Vær nøye med å bruke samme epostadresse som ved registreringen. Når søknaden er innvilget vil du endres fra kunde til proffkunde i våre systemer.

Som proffkunde blir du automatisk abonnent på våre nyhetsbrev