PEISOVNER

Vi har Norges største utvalg av peiser, ovner, piper og tilbehør til markedets beste priser og levering rett hjem på døren over hele landet.

Ny peisovn?

I vårt utvalg av peisovner kombineres funksjonalitet med estetikk. Disse ovnene er ikke bare kilder til koselig varme, men også elegante tilskudd til ditt hjem. Enten du søker en tradisjonell eller en moderne stil, finner du en ovn som komplementerer ditt interiør.

Viktige overveielser når du velger peisovn

Varmekapasitet: Vurder størrelsen på oppvarmingsområdet. En godt isolert leilighet på 100 m² kan for eksempel varmes opp effektivt med en 5kW peisovn.
Plassering: Tenk på om ovnen skal være hovedvarmekilde eller bare tilleggsvarme. Konveksjonsovner, som distribuerer varme jevnt, kan være et godt valg for hovedoppvarming.
Visuell Tiltrekning: Plasser peisen der den kan nytes best, som en naturlig del av rommet eller som en romdeler for å oppleve varmen fra flere vinkler.
Miljøvennlig Varme: Våre peisovner er designet for å tilfredsstille de strengeste miljøkravene, noe som betyr at de bidrar til mindre forurensning og høyere varmeeffektivitet.

Hva velger du – Strålingsovn eller Konveksjonsovn?

Valget mellom strålingsovn og konveksjonsovn avhenger av dine spesifikke behov. Strålingsovner er ideelle for rom med høy takhøyde eller der man ønsker rask varme, mens konveksjonsovner gir en mer jevn varmefordeling og kan varme opp flere rom.

Vår kolleksjon av peisovner, piper og tilbehør er nøye utvalgt for å gi deg både varme og stil. Ta kontakt for mer info om vårt utvalg for å finne den perfekte løsningen for ditt hjem.