GJERDER, REKKVERK OG LEVEGGER I PVC

VEDLIKEHOLDSFRITT – FLISFRITT – VANNTETT – RUSTFRITT – ENKELT RENHOLD – LEVETID 25 ÅR+ – MILJØVENNLIG – CE-GODKJENT

Dette er premium kvalitet, og best i Norge!

Vi har stort utvalg av stakittgjerder, rekkverk og levegger i PVC fra Proline. Våre gjerder er vedlikeholdsfrie, gulner ikke og holder seg like fine år etter år! Alle våre PVC-gjerder er CE-godkjent. Dette er premium kvalitet, og best i Norge!

Alle våre rekkverk og levegger er forsterket med aluminiumsprofiler i topp- og bunnvange! Noen av gjerdemodellene ligger i nettbutikken, men vi kan også skaffe alle modellene på denne siden! Standard farge er hvit og standard høyde er 90 og 100 cm, men alt kan spesialtilpasses etter behov.

KJEKT Å VITE OM VÅRE PVC GJERDER

En modul består av:
vanger og spiler etter valgt modell (alt du ser mellom stolpene).

Slik bestiller du:
Det kan være lurt å lage en enkel skisse over området du skal ha gjerdet, for å få oversikt over antall moduler, hjørner, osv.

I nettbutikken velger du først modell.
Velg antall moduler a 2 meter (enkelte modeller finnes også i 2,44m lengde)

Du trenger 1 stolpe per modul. Velg mellom endestolper, hjørnestolper og midtstolper. Til den siste modulen trenger du en ekstra stolpe for avslutning. Du skal altså ha en stolpe mer enn moduler.
Dersom gjerdet skal festes i vegg trenger du istedet veggfester (ett veggfeste per vange). Dette erstatter da en stolpe.

Har du 45° hjørner, velg midstolper til dette. Hjørnestolper er for 90° hjørne.

Eksempel: Skal du ha 20 meter gjerde, trenger du 10 moduler a 2 meter.
Du trenger da 11 stolper. 

Du trenger også en stolpehatt per stolpe. Stolpehattene som er brukt på bildet er kun ment som inspirasjon! Her kan man få akkurat det utseendet man ønsker seg!

Valgfritt tilbehør: Bunnkrans rundt stolpen, kiler og låseskive for økt stabilitet, og tang for å lage nye mothaker dersom modulen må kappes.

Port: Skal du ha port, velger du endestolper til gjerdet på hver side av porten.  Porten festes med medfølgende beslag. Du trenger ikke egne stolper til porten, men dersom porten monteres på slutten av gjerdet, trenger du en blank stolpe u/hull som avslutning. Du kan også feste gjerdet i eksisterende vegg, feks garasje, da trenger du ikke en blank stolpe. 

Stolpehatt med lys: Ønsker du dette, velger du ikke stolpehatter under modell, men kjøper istedet stolpehatt med lys her.
Man kan fint kombinere og ha noen stolpehatter uten lys og noen med! 

Glassmoduler: Det er fullt mulig å kombinere våre gjerder med moduler i glass. Vi har foreløpig kun i 100 cm høyde og 150 cm lengde. Du velger da endestolpe til PVC-gjerdet som siste stolpe før glassmodulen, og fester klammene til glassmodulen på endestolpen. Mellom to glassmoduler velger du egen stolpe for glassrekkverk.  Du finner glassrekkverk for PVC her.

Trapp: Vi har trapp til Ingrid og Sara, i hhv 90 og 100 cm høyde. Trapp bestiller du her. Det er egne stolper til dette, da trapp er skråmodul, men skal du fortsette med trapp fra eksistrende endestolpe til rekkverk, kan du feste veggfester for trapp i endestolpen, eller sette en trappestolpe ved siden av endestolpen. Alternativt kan vi frese hull slik at en stolpe passer både vanlig rekkverk og trapperekkverk.

Spesialtilpasset løsning

Ønsker du andre mål eller en tilpasset løsning? Vi tilbyr en tegning etter dine ønsker, modulene kommer da ferdigkappet.

Noe høyere meterpris vil tilkomme
Leveringstid på 6-9 uker.

Alle våre rekkverk og levegger er forsterket med aluminiumsprofiler i topp- og bunnvange!

r

Viktig: Før du installerer gjerdet, anbefales det at du sjekker lokale bygningsregler for spesielle krav/regler. For montering på terrasse 0,5m over bakken, er det krav til minst 100 cm rekkverk. Våre rekkverk kan justeres inntil 10°. Stakitt kan justeres inntil 2°. For ytterligere tilpasning må man enten gjøre dette selv eller bestille ferdig tilpasset.

P

Trapp

Vi har trappemoduler i Ingrid og Sara, 90 og 100 (se her).

INGRID VS SARA

Ingrid og Sara er to omtrent identiske rekkverk i PVC, men Ingrid har smal toppvange og Sara har med håndløper.

Ingrid egner seg fint for å ramme inn ett område, mens Sara egner seg noe bedre som rekkverk.

PS. Har man Ingrid, kan man oppgradere til Sara ved å kjøpe en utenpåliggende håndløper om man ønsker det!

VÅRE PVC STAKITTGJERDER

a

Jevnt eller ujevnt underlag?

Den eneste forskjellen på noen av gjerdene at spilene ligger utenpå (eks: Othilie) og på innsiden av vangene (eks: Sophia).

Dersom underlaget er ujevnt kan man justere spilene noe med modellene med utenpåliggende spiler, så vi anbefaler disse modellene dersom så er tilfelle.

 

Like pent på begge sider!

Ønsker du et gjerde som er like pent både for deg og naboen? Da bør du gå for modellene der spilene går på innsiden av vangene. Feks Victoria, Alexandra, Celina (osv)

VÅRE PVC LEVEGGER

PVC (polyvinylklorid) er et av verden mest anvendte plastmaterialer, og det er miljøvennlig da det kan gjenvinnes mange ganger. PVC går ofte under betegnelsen ‘Vinyl’ og inneholder 57% klor som gjennvinnes fra salt. PVC er den mest anvendte plasttypen innenfor bygg og anlegg, og forbruket er økende. Samtidig er også gjenvinning av PVC sterkt økende. Dersom du ønsker skråmodul overgang fra levegg til gjerde, send oss en epost! Vi kan også skaffe port til levegg, kombinere levegg/gjerde med glassmoduler, osv. Send oss en epost med ditt ønske, så gir vi et tilbud!

VÅRE PVC HAGEBUER

Vi kan tilby vakre hagebuer/rosebuer i vedlikeholdsfri PVC. Disse er like lekre frittstående eller i kombinasjon med ditt gjerde. Plant klatreplanter på hver side, så får du en fantastisk portal til din hage.

Pergola/hagebryllup

Vi kan også leveres i en litt større utgave, perfekt ifm hagebryllup eller over en liten sitteplass i hagen, til uteservering osv

VÅRE PVC GÅRDS-/RANCHGJERDER

Vi tilbyr PVC gårdsgjerder i fire ulike utforminger. Kan kombineres med de stolpehattene man ønsker. Perfekt for gårdsbruk, småbruk, inngjerding av større eiendommer, hestehold, osv.

FLYTTBARE PVC GJERDER

Dette er perfekt for uteservering, stands og andre midlertidige inngjerdinger, kø-ordninger, avgrensinger osv. Enkle å montere og flytte. Tilbys også for midlertidlig bruk.

PORTER PVC

Vi tilbyr port i de fleste modellene. Kommer med beslag/lås i hvit, ønsker man svart kan dette kjøpes utenom.

Man trenger ikke ekstra stolper til port (festes med medfølgende beslag i stolpen til gjerdemodulen), men du trenger en blank stolpe dersom porten monteres ved gjerdets avslutning. Alternativt kan man også feste porten med beslag i en husvegg, o.l.