GJERDER, REKKVERK OG LEVEGGER

VEDLIKEHOLDSFRITT – FLISFRITT – VANNTETT – ENKELT RENHOLD – LEVETID 25 ÅR+ – MILJØVENNLIG

Vi har stort utvalg av vedlikeholdsfrie stakittgjerder, rekkverk og levegger i PVC fra Proline.

Dette er premium kvalitet, og best i Norge!

Noen av modellene ligger i nettbutikken, men vi kan også skaffe alle modellene på denne siden! Standard farge er hvit og standard høyde er 90 og 100, men alt kan spesialtilpasses etter behov.

En modul består av:
vanger og spiler etter valgt modell (alt du ser mellom stolpene).

Slik bestiller du:
Det kan være lurt å lage en enkel skisse over området du skal ha gjerdet, for å få oversikt over antall moduler, hjørnestolper, osv.

I nettbutikken velger du først modell.
Velg antall moduler a 2 meter (enkelte modeller finnes også i 2,44m lengde)

Du trenger 1 stolpe per modul. Velg mellom endestolper, hjørnestolper og midtstolper. Til den siste modulen trenger du en ekstra stolpe for avslutning. Du skal altså ha en stolpe mer enn moduler.
Dersom gjerdet skal festes i vegg trenger du istedet veggfester (ett veggfeste per vange). Dette erstatter da en stolpe.

Eksempel: Skal du ha 20 meter gjerde, trenger du 10 moduler a 2 meter.
Du trenger da 11 stolper.

Du trenger også en stolpehatt per stolpe. Vi har skrevet på hvilken stolpehatt som er brukt på bildet, men det er kun ment til inspirasjon! Her kan man få akkurat det utseendet man ønsker seg!

Ønsker du stolpehatt med lys, velger du ikke stolpehatter under modell, men kjøper istedet stolpehatt med lys her.
Man kan fint kombinere og ha noen stolpehatter uten lys og noen med! 

Valgfritt tilbehør: Bunnkrans rundt stolpen, kiler og låseskive for økt stabilitet, og tang for å lage nye mothaker dersom modulen må kappes.

NB! Har du 45° hjørner, velg midstolper til dette. Hjørnestolper er for 90° hjørne. 

Port: Skal du ha port, velger du endestolper på hver side av porten. 

Andre farger eller mål?

Ønsker du andre farger? Det fikser vi! Send oss en epost med dine ønsker.

Leveringstid på 6-9 uker.

Ønsker du andre mål eller en tilpasset løsning? Vi tilbyr en tegning etter dine ønsker, modulene kommer da ferdigkappet.

Noe høyere meterpris vil tilkomme
Leveringstid på 6-9 uker.

Våre rekkverk er forsterket med aluminiumsprofiler i topp- og bunnvange!

r

Viktig: Før du installerer gjerdet, anbefales det at du sjekker lokale bygningsregler for spesielle krav/regler. For montering på terrasse 0,5m over bakken, er det krav til minst 100 cm rekkverk. Våre rekkverk kan justeres inntil 10°. Stakitt kan justeres inntil 2°. For ytterligere tilpasning må man enten gjøre dette selv eller bestille ferdig tilpasset.

Slik bestiller du, kort video: 

Bunnkrans (valgfritt tilbehør)

Dersom modulene må kappes, trenger man spesialtang for å lage nye mothaker man såvidt kan se her. Her kan man også bruke låseskiver og kiler for økt stabilitet. 

Rekkverk Ingrid med bunnkrans

VÅRE REKKVERK

 

 

Hanna er litt kortere enn de andre modulene

INGRID VS SARA

Ingrid og Sara er omtrent identiske, men Ingrid har smal toppvange og Sara har med håndløper.

Ingrid egner seg fint for å ramme inn ett område, mens Sara egner seg bedre som rekkverk.

Har man Ingrid, kan man oppgradere til Sara ved å kjøpe en utenpåliggende håndløper.

VÅRE STAKITTGJERDER

a

Jevnt eller ujevnt underlag?

Den eneste forskjellen på noen av gjerdene at spilene ligger utenpå (eks: Othilie) og på innsiden av vangene (eks: Sophia).

Dersom underlaget er ujevnt kan man justere spilene noe med modellene med utenpåliggende spiler, så vi anbefaler disse modellene dersom så er tilfelle.

 

Like pent på begge sider!

Ønsker du et gjerde som er like pent både for deg og naboen? Da bør du gå for modellene der spilene går på innsiden av vangene. Feks Victoria, Alexandra, Celina (osv)

VÅRE LEVEGGER

PVC (polyvinylklorid) er et av verden mest anvendte plastmaterialer og det er miljøvennlig da det kan gjenvinnes mange ganger. PVC går ofte under betegnelsen ‘Vinyl’ og inneholder 57% klor som gjennvinnes fra salt. PVC er den mest anvendte plasttypen innenfor bygg og anlegg, og forbruket er økende. Samtidig er også gjenvinning av PVC sterkt økende.

Dersom du ønsker skråmodul overgang fra levegg til gjerde, send oss en epost! Vi kan også skaffe port til levegg, kombinere levegg/gjerde med glassmoduler, osv. Send oss en epost med ditt ønske, så gir vi et tilbud! 

VÅRE HAGEBUER

Vi kan tilby vakre hagebuer/rosebuer i vedlikeholdsfri PVC. Disse er like lekre frittstående eller i kombinasjon med ditt gjerde. Plant klatreplanter på hver side, så får du en fantastisk portal til din hage.

Pergola/hagebryllup

Vi kan også leveres i en litt større utgave, perfekt ifm hagebryllup eller over en liten sitteplass i hagen, til uteservering osv

FLYTTBARE GJERDER

Vi tilbyr også mobile gjerder til midlertidig bruk. Dette er perfekt for uteservering, stands og andre midlertidige inngjerdinger. 

VÅRE GÅRDS-/RANCHGJERDER

Vi tilbyr gårdsgjerder i fire ulike utforminger. Kan kombineres med de stolpehattene man ønsker. Perfekt for gårdsbruk, småbruk, inngjerding av større eiendommer, hestehold, osv.

PORTER 

Vi tilbyr port i de fleste modellene. Kommer med beslag/lås i hvit, ønsker man svart kan dette kjøpes utenom. 

Monteringsvideo stakitt og feste i jord

Monteringsvideo rekkverk og feste fast dekke

Monteringsvideo levegg