VINDUER

•  STORT UTVALG VINDUER FRA ULIKE PRODUSENTER OG LEVERANDØRER •
•  TREVINDUER, TRE M/ALUMINIUM, ALUMINIUM OG PVC •
• FRA H-VINDUET, ALUPLAST, DECALUNICK, FOSTER, GEALAN, ALUPROF, DECCO, ALIPLAST, ++ • 

Gode vinduer gjør mer enn å slippe inn lys; de skaper atmosfæren i hjemmet ditt og sikrer at varmen blir værende.

Med fokus på det norske klimaet har vi sørget for at våre vinduer tilbyr optimal isolasjon og energieffektivitet. Ditt valg av vindu påvirker både hjemmets estetikk og funksjonalitet.

Som en dyktig fagforhandler av vinduer, med de største vindusleverandørene i ryggen er vi her for å guide deg gjennom valget, slik at du finner vinduene som passer perfekt for ditt hjem.

Vi leverer vinduer fra H-vinduet, og kjente europeiske merker som Aluplast, Decalunick, Foster, Gealan, Aluprof, Decco og Aliplast.

Vi har raskt leveringstid: fra 2 uker til maks 6 uker på standard produkter.

Alle våre produkter er godkjent for norske forhold og leveres med minimum 5 års reklamasjonsrett.

Vi tilbyr montering av vinduer gjennom våre samarbeidspartnere.

Send oss en forespørsel, så gir vi deg et godt tilbud! 

Vi har holdt på 7 år med dører og vinduer og kan tilby markedets beste priser og største utvalg.

Vi har alt fra rimelige PVC vinduer til mer eksklusive vinduer i aluminium eller tre.

Vi leverer vinduer som er innadslående, utadslående, toppsving, sidehengslet, fastkarm i mange former og fasonger og med ulik isolasjonsgrad.

Vi leverer 2- og 3-lags glass i med et stort utvalg typer glass.

Sikkerhetsglass, soldempet glass, farget glass, frosting +++.

Vinduene kan man få i den fasongen og størrelsen man ønsker på millimeteren. Det samme gjelder sprosser, inndeling, tilvalg som myggnetting, rullesjalusi eller screens og med ulik farge på inn- og utsiden for å nevne noe.

 

  VALG AV VINDU

  Valget av det rette vinduet til ditt hjem kan virke overveldende, men det behøver det ikke å være. Det er viktige aspekter du bør vurdere:

  Type materiale: Tre, PVC eller aluminium – hver med sine unike fordeler.

  Antall rammer: Fra enkelt 1-rams til mer komplekse 3-rams alternativer.

  Åpningsmekanismer: Fastkarm, sidehengslet, topphengslet, utadslående, innadslående, eller skyvevindu.

  Farge og finish: Fra den klassiske hvite til bomull, og et stort utvalg av RAL-farger. Velg også mellom forskjellige overflater og glansgrader.

  Glassvalg: 2- eller 3-lags glass, samt spesialiserte varianter som soldempet, selvrensende og sikkerhetsglass.

  Tilbehør og tilvalg: Tilpass vinduet med tilleggsutstyr som myggnetting, persienner og mer for optimal funksjonalitet.

  PVC

  Disse vinduene er kjent for sin holdbarhet, motstandsdyktighet mot fukt og vedlikeholdsfrie natur. PVC råtner ikke og garanterer en langvarig, pen finish. Med valg som trestruktur og design lik tradisjonelle trevinduer, tilbyr vi også moderne fasonger og varianter. For fleksibilitet i daglig bruk har vi innadslående vipp- og sidesvingfunksjoner. Utvid ditt vindusvalg med tilleggsfunksjoner som myggnetting, utvendige screens, rullesjalusi eller persienner. Alle våre PVC-vinduer er stolt produsert i Europas største fabrikker, inkludert merker som tyske Aluplast, Gealand, Salamander, britiske Deceuninck, belgiske Aliplast og polske Aluprof.

   

  Fordeler

  Vedlikeholdsfrie, motstandsdyktige mot fukt, lang levetid, moderne designalternativer, mange tilleggsfunksjoner tilgjengelige, og billigere enn trevinduer.

  ... og ulemper

  Kan mangle den tradisjonelle følelsen av tre.

  ALUMINIUMSVINDUER

  I likhet med PVC er disse vinduene er kjent for sin holdbarhet, motstandsdyktighet mot fukt og vedlikeholdsfrie natur. De råtner ikke og garanterer en langvarig, pen finish. Med valg som trestruktur og design lik tradisjonelle trevinduer, tilbyr vi også moderne fasonger og varianter. For fleksibilitet i daglig bruk har vi innadslående vipp og sidesvingfunksjoner. Utvid ditt vindusvalg med tilleggsfunksjoner som myggnetting, utvendige screens, rullesjalusi eller persienner. Alle våre aluminiumsvinduer er stolt produsert i Europas største fabrikker, inkludert merker som tyske Aluplast, Gealand, Salamander, britiske Deceuninck, belgiske Aliplast og polske Aluprof.

   

  Fordeler

  Ekstremt holdbare, moderne estetikk, vedlikeholdsfrie, og motstandsdyktige mot fukt.

  ... og ulemper

  Dyrere enn både PVC og trevinduer.

  TREVINDUER

  For den tradisjonelle følelsen og varmen som bare trevinduer kan gi, har vi et utvalg som virkelig reflekterer norsk håndverkstradisjon. Trevinduer har lenge vært en favoritt i norske hjem, og med god grunn. De tilbyr en varm og koselig atmosfære som bare naturmaterialer kan gi. Vi er stolte av å tilby trevinduer fra kjente norske leverandører som H-vindu Fjerdingstad, NorDan, Natre, Gilje, Lyssand m.fl.

  Fordeler

  Tradisjonelt utseende, varm atmosfære, god isolasjon, kjent for norsk kvalitet.

  ... og ulemper

  Krever mer vedlikehold over tid, kan være mer sårbare for fukt og vær, og er dyrere enn PVC vinduer.

  VÅRE VINDUER