DESIGNGULV – KLIKKVINYL

LUNT OG BEHAGELIG – VANNTETT – MILJØVENNLIG – 15 ÅRS GARANTI – STORT UTVALG – FLAMMEHEMMENDE – SLITESTERKT

Vi leverer flott klikk-vinylgulv med 15 års garanti fra Smartfloor. Leveres i over 40 fargevarianter. Vinylgulv er mykt, oppleves varmere og svært behagelig sammenlignet med laminat. I tillegg er det vanntett og kan brukes i våtrom, stille å gå på og svært miljøvennlig.

Vinylgulvet leveres i variantene standard, pro, rigid (stiv) og med mulighet for steinoptisk overflate dvs. flisimitasjon innenfor de ulike variantene.

Våre gulv oppfyller kravene til både sklisikkerhet og brannmotstand og gir en garanti for sikker bruk av mennesker.

Ved brann er beleggene ikke brennbare og avgir ikke røyk eller giftige gasser. Et beskyttende lag påføres overflaten på alle produktene våre. Dette laget eliminerer metallisering og reduserer bruken av vaskemidler. Våre produkters beskyttende lag og ugjennomtrengelighet gir lett vedlikehold og en hygienisk løsning som forhindrer spredning av mikroorganismer. Vedlikehold er veldig enkelt.

 

Med optimal slitestyrke (punktering, slitasje, riper osv.) er våre gulv en bærekraftig løsning for familier. De er også egnet for bruk på sykehus, skoler, kontorbygg, kjøpesentre, supermarkeder, transport og andre steder med høy trafikk.

Sammenlignet med lignende produkter bekrefter testresultatene den utmerkede akustiske ytelsen til våre gulv, og de gir deg også et stille og komfortabelt oppholdsrom hvor du kan bevege deg uten å forstyrre andre.

  • Kan brukes sammen med gulvvarme
  • Lett å legge
  • 100 % vanntett
  • Miljøvennlig
  • Lunt, behagelig å gå på

Standard

Dimensjoner:
4x180x1221 mm, 0,30 mm slitesjikt
4x305x610 mm, 0,30 mm slitesjikt, flisimitasjon

Egenskaper:   15 års garanti hjemmebruk og næring, vedlikeholdsfritt, flisfritt, sklisikkert, mykt, lyddemping, vanntett, enkelt renhold, miljøvennlig  

Pro

Dimensjoner:
5x180x1221 mm, 0,55 mm slitesjikt
5x180x1221 mm, 0,55 mm slitesjikt, flisimitasjon

Egenskaper:   15 års garanti hjemmebruk og næring, vedlikeholdsfritt, flisfritt, sklisikkert, mykt, lyddemping, vanntett, enkelt renhold, miljøvennlig

Rigid

Dimensjoner:
5,5x182x1220 mm, 0,30 mm slitesjikt
6,5x465x930 mm, 0,55 mm slitesjikt, flisimitasjon

Egenskaper:   15 års garanti hjemmebruk og næring, vedlikeholdsfritt, flisfritt, sklisikkert, stivere og noe hardere, lyddemping, vanntett, enkelt renhold, miljøvennlig

Rigid kan oppleves som en mellomting av standard vinylgulv og et typisk laminatgulv. Overflaten tåler mer, samtidig som gulvet fortsatt oppleves varmt og mykt.

Miljøvennlig

Råvarene som brukes i produktene våre er 100% resirkulerbare og kan etter eget ønske integreres for å produsere nye produkter. Vi bruker polyvinylklorid som den viktigste råmaterialet i produksjonen av gulvbeleggene.

En fornybar, miljøvennlig og giftfri ressurs som er mye brukt i hverdagsprodukter, mens vi respekterer forbrukernes helse, velvære og komfort, ved å utføre verifiseringskontroller med uavhengige laboratorier. 

Vi er forpliktet til å velge råvarer som er i samsvar med europeiske REACH-forskrifter (materialene utgjør ingen risiko, inneholder ikke tungmetaller eller forbindelser som er anerkjent som kreftfremkallende eller mutagene).